ត្រីប្រឡាក់ ឬត្រីងៀត ដែលប្រៃ នៅពេលយកទៅលាងទឹក ហើយយកមកចៀន វានឹងនៅតែមានជាតិប្រៃ ខ្លាំងដដែល ។ដូច្នេះដើម្បីបំបាត់ជាតិប្រៃ ដំបូង ត្រូវយកត្រីប្រៃទៅត្រាំឬទឹក ហើយបង់អំបិលសម្លចូល ១ស្លាបព្រា ត្រាំវាទុកមួយស្របក់ សឹមលាងចេញ ត្រីនឹងលែងប្រៃ ដូចមុនទៀតហើយ អ្នកអាចយកទៅអាំង ឬចៀនពិសា តាមចំណូលចិត្ត ៕
(ដកស្រង់ចេញពីទស្សនាវដ្ថី អង្គរធំ ច្បាប់ ១៧៨)
No comments:
Post a Comment